Valencia CF28 julio 2021

CRÒNICA | El Valencia CF perd davant el Real Zaragoza en la seua primera derrota de la pretemporada (0-2)

José Luis Gayà i Maxi Gómez van disputar els seus primers minuts de joc després d'haver-se incorporat recentment als entrenaments

El Valencia CF ha disputat en la vesprada d'este dimecres el seu quart partit de pretemporada davant el Real Zaragoza, partit que ha finalitzat amb derrota per 0-2 en un partit en què José Luis Gayà i Maxi Gómez han disputat els seus primers minuts de joc en este període preparatori per a la competició.

El capità valencianista i el davanter uruguaià han disputat un poc més d'una hora de partit després d'haver-se incorporat recentment als entrenaments després d'haver participat amb les seleccions d'Espanya i l'Uruguai en l'Eurocopa i la Copa Amèrica respectivament.

El partit, jugat baix una intensa calor en el Pinatar Arena, ha començat amb l'habitual pressió avançada de l'equip que dirigeix José Bordalás que ja en la primera jugada van provocar un córner. Seria no obstant això el Real Zaragoza el que primer va generar ocasions, en un primer moment ben atallades per Cristian Rivero qui en tot cas no va poder evitar ja en el minut 20 el punt de Narváez que va avançar a l'equip aragonés.

L'equip valencianista va buscar l'empat abans del descans, primer amb diverses accions a pilota parada que no van trobar rematada clara, i posteriorment amb llançaments de fora de l'àrea de Guedes i Jason que van eixir per damunt de la porteria. Seria, no obstant això, el Real Zaragoza el que colpejaria de nou just abans de finalitzar la primera meitat en una jugada per banda dreta molt semblant a la del primer gol en la qual en esta ocasió va ser Gámez el que va afusellar a Cristian Rivero en el cor de l'àrea.

En la segona meitat el Valencia CF va continuar buscant el gol que li permetera entrar en partit davant un Real Zaragoza tancat arrere i buscant les contres. Tot i la contínua presència en àrea de l'equip aragonés i dels reiterats córners no va haver-hi opció de transformar en gol el domini territorial en un partit que suposa la primera derrota del Valencia CF en esta pretemporada després de les victòries obtingudes davant Villarreal CF, Atromitos FC i FC Cartagena.

FITXA TÈCNICA:

0.- Valencia CF: C. Rivero, G. Paulista, Guedes, Diakhaby, Gayà ©, Guillamón, Cheryshev, M. Gómez, Jason, Javi Guerra i Joseda. També jugaren Alderete, Thierry, Fran Pérez, Diego López, Manu Vallejo, Rubén Sobrino, Jesús Vázquez i Burlamaqui.

2.- Real Zaragoza: Álvarez, Jair, Francés, Narváez, James I., Chavarria, Eguaras, Fran Gámez, Iván, Zapater © i Bermejo. També jugaren Ratón, Francho, Adrián, Nieto, Ángel, Ros, Larrazábal, Javi Hernández, Luis Carbonell.

Gole: 0-1, Narváez m. 19; 0-2, Gámez, m. 44.

Àrbitre: Pedro Campoy Candela, del comité murcià. Amonestà per part del Valencia CF a Hugo Guillamón i Burlamaqui.

Incidències: Quart partit de pretemporada del Valencia CF disputat en el Pinatar Arena. En el descans del partit el president del Valencia CF, Anil Murthy, al costat del president del Real Zaragoza, Christian Lapetra, van realitzar un emotiu homenatge a Fernando Càceres, ex jugador dels dos clubs.